Nuvita 1097 Aparat supraveghere bebelus

Nuvita 1097

Nuvita 1097 Aparat supraveghere bebelus

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Video interfon digital - ecran 7
Detalii produs: 
Pentru supravegherea si interactionarea cu bebelusul Dumneavoastra va propunem un sistem avansat de monitorizare audio si video compus din:

  • Videocamera orientabila pe orizontala si pe verticala

  • Ecran LCD color 7 plat panoramic

  • Sistem cu tehnologie wireless DIGITALA fara interferente.

  • Raza de actiune impresionanta de pana la 300 m in camp deschis.

  • Videoeocamera este orientabila, cu rotire sus/jos/stanga/dreapta si functie zoom si deci poate fi pozitionata in punctul cel mai comod incadrand intotdeauna in maniera cea mai optima bebelusul.

  • Ecranul LCD in culori ofera o imagine panoramica cu posibilitatea de a regla marimea imaginilor, a luminozitatii si contrastului de culori.

  • Dispune de un sistem cu infrarosii pentru vizualizare nocturna: imaginile bebelusului sunt intotdeauna clare si precise chiar si atunci cand camera este intunecata.


Alte detalii:

  • 2 canale de comunicatie : puteti comunica cu bebelusul care va poate asculta prin intermediul camerei video. Util pentru calmarea si reasigurarea bebelusului in cazul trezirii imprevizibile.

  • Functie VOX cu 2 nivele : Puteţi seta funcţia de supraveghere activand senzorii de zgomot. In acest caz monitorul ramane in stand-by si porneste imediat doar in cazul in care camera video inregistreaza un zgomot diferit fata de respiratia normala a bebelusului.


Monitorul dispune de o mufa iesire audi-video ce permite conectarea la un aparat TV sau DVD pentru a vizualiza imaginile pe un ecran diferit.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.